Prodaja umetničkih slika Online

Kako pakujete slike za transport?

Ako kupite umetničku sliku preko našeg sajta ProdajaSlika.info i odlučite se za preuzimanje putem kurirske službe Post Expres, sa kojom sarađujemo već dug vremenski period uspešno,  slika će biti adekvatno upakovana kako bi se izbeglo havarisanje pri transportu. Kutije u koje se pakuju slike se prave ručno i u skladu su sa svetskim standardima za transport. Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm. Stiropor i karton spojeni su neposredno, a kutija naknadno oblepljena providnom lepljivom trakom. Svaka slika je pažljivo strečovana PVC folijom po obodu kako bi se pravilno zaštitio ram slike od oštećenja. Ovako upakovana slika je otporna na udarce.

PAKOVANJE SLIKE I SVI ELEMENTI PAKOVANJA SU   B E S P L A T N I!!!!

Kako pakujete slike za transport?

Kako pakujete slike za transport?

Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm.

Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm.

Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm.

O nama

Poslovno ime - Darko Lazić PR Trgovina PRODAJA SLIKA LAZIĆ Smederevo Poslovno sedište - Ivana Gundulića 7/15, 11300 Smederevo, Srbija Matični broj - 64492098 PIB - 109881364 Pretežna delatnost - 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta Tel - 064/26-26-497

Politika sajta

Postovani posetioci našeg sajta od 31.01.2017. i zvanično postojimo kao preduzetnička Trgovina Prodaja Slika Lazić, Smederevo!!! Poslovno ime - Darko Lazić PR Trgovina PRODAJA SLIKA LAZIĆ Smederevo Poslovno sedište - Ivana Gundulića 7/15, 11300 Smederevo, Srbija Matični broj - 64492098 PIB - 109881364 Pretežna delatnost - 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta Tel - 064/26-26-497 Poštovani, posetioci sajta ProdajaSlika.info , sada smo i zvanično sa Vama! Garantujemo autentičnost i originalnost svih umetničkih slika, uz koje dobijate račun i sertifikat autentičnosti! Kontaktirajte nas telefonom ili mejlom da proverite dostupnost slike koja Vas interesuje, novac uplaćujete isključivo u dinarima na račun naše firme ili plaćate kuriru PostExpresa sliku pouzećem, kako god želite! Sliku lepo pakujemo u sendvič stiropora i kartona i šaljemo expresnom službom POST EXPRESOM na Vašu adresu koju navedete (ISKLJUČIVO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE)! Slika Vam stiže u roku od 24 h ako je poručite radnog dana do 12 h! KUPUJTE IZ SVOJE FOTELJE I UŽIVAJTE!!!