Prodaja umetničkih slika Online

Kako pakujete slike za transport?

Kako pakujete slike za transport?

Ako kupite umetničku sliku preko našeg sajta ProdajaSlika.info i odlučite se za preuzimanje putem kurirske službe Bex, sa kojom sarađujemo već dug vremenski period uspešno,  slika će biti adekvatno upakovana kako bi se izbeglo havarisanje pri transportu. Kutije u koje se pakuju slike se prave ručno i u skladu su sa svetskim standardima za transport. Ovako upakovana slika je otporna na udarce kao i na temperaturne promene i vlagu. KADA KUPITE SLIKU KOD NAS PAKOVANJE VAM NE NAPLAĆUJEMO – BESPLATNO JE!!!

Slike pakujemo na sledeći način u više slojeva:

1. Sliku strečujemo po ivicama da zaštitimo ram slike providnom PVC folijom

Zaštita slike providnom PVC streč folijom

2. Sliku pakujemo u zvučnu izolaciju – penasti materijal koji se stavlja ispod laminata

Pakovanje slike u penasti materijal

3. Sliku zatim pakujemo sa svih strana u stiropor presovani debljine 1 cm

Kutija od stiropora sa svih strana slike

4. Sliku zatim pakujemo u kartonsku kutiju

Kutija od kartona

5. Posle četiri sloja zaštite slika je spremna za slanje Bex Ekspresnom službom

Slika spakovana i spremna za slanje

Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 0,4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm. Stiropor i karton spojeni su neposredno, a kutija naknadno oblepljena providnom lepljivom trakom. Svaka slika je pažljivo strečovana PVC folijom po obodu kako bi se pravilno zaštitio ram slike od oštećenja. Slika je prethodno spakovana u penasti filc kako bi se zaštitila sa svihstrana od mogućih mehaničkih ili fizičkih uticaja! Ovako upakovana slika je otporna na udarce.

PAKOVANJE SLIKE I SVI ELEMENTI PAKOVANJA SU   B E S P L A T N I!!!!

Kako pakujete slike za transport?

Kako pakujete slike za transport?

Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 0,4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm.

Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm.

Svaka kutija napravljena je od kartona debljine 4 mm. Svaki zid u kutiji obložen je presovanim stiroporom sa unutrašnje strane debljine 1 cm.

O nama

Poslovno ime - Darko Lazić PR Trgovina PRODAJA SLIKA LAZIĆ Smederevo Poslovno sedište - Ivana Gundulića 7/15, 11300 Smederevo, Srbija Matični broj - 64492098 PIB - 109881364 Pretežna delatnost - 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta Tel - 064/26-26-497

Politika sajta

Postovani posetioci našeg sajta od 31.01.2017. i zvanično postojimo kao preduzetnička Trgovina Prodaja Slika Lazić, Smederevo!!! Poslovno ime - Darko Lazić PR Trgovina PRODAJA SLIKA LAZIĆ Smederevo Poslovno sedište - Ivana Gundulića 7/15, 11300 Smederevo, Srbija Matični broj - 64492098 PIB - 109881364 Pretežna delatnost - 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta Tel - 064/26-26-497 Poštovani, posetioci sajta ProdajaSlika.info , sada smo i zvanično sa Vama! Garantujemo autentičnost i originalnost svih umetničkih slika, uz koje dobijate račun i sertifikat autentičnosti! Kontaktirajte nas telefonom ili mejlom da proverite dostupnost slike koja Vas interesuje, novac uplaćujete isključivo u dinarima na račun naše firme ili plaćate kuriru PostExpresa sliku pouzećem, kako god želite! Sliku lepo pakujemo u sendvič stiropora i kartona i šaljemo expresnom službom POST EXPRESOM na Vašu adresu koju navedete (ISKLJUČIVO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE)! Slika Vam stiže u roku od 24 h ako je poručite radnog dana do 12 h! KUPUJTE IZ SVOJE FOTELJE I UŽIVAJTE!!!
Click to access the login or register cheese