Prodaja umetničkih slika Online

Dragan Petrović Pavle

Kolekcija umetničkih slika slikara Dragan Petrović PAVLE na prodaju – Velika kolekcija umetničkih slika, koje se nalaze u brojnim katalozima, kolekciju čine isključivo slike beogradskog slikara Dragana Petrovića Pavla, svetski poznatog i priznatog slikara , tehnika je ulje na platnu, cene su izuzetno pristupačne. Slike je moguće lično preuzeti u Beogradu ili  Smederevu! UZ SLIKE IZDAJEMO I SERTIFIKAT AUTENTIČNOSTI!!! KONTAKTIRAJTE NAS I KUPITE SLIKU!!!

Balerina sedi, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 68×80 cm, bez 48×60 cm, sertifikat, 290 eura

Balerina sedi, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 68×80 cm, bez 48×60 cm, sertifikat, 290 eura

Balerina, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 75×75 cm, bez 55×55 cm, sertifikat, 290 eura

Balerina, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 75×75 cm, bez 55×55 cm, sertifikat, 290 eura

Prima balerina, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 65×77 cm, bez 49×60 cm, sertifikat, 290 eura

Prima balerina, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 65×77 cm, bez 49×60 cm, sertifikat, 290 eura

Balerina 2, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 88×68 cm, bez 70×50 cm, sertifikat, 280 eura

Balerina 2, Dragan Petrović Pavle, ulje na platnu, sa 88×68 cm, bez 70×50 cm, sertifikat, 280 eura

profesor Darko Lazić
tel. 064/26-26-497

Naručivanje slike ako živite u Srbiji:

  1. Pošaljite nam sms sa porudžbinom (Ime slike, slikar, cena, tehnika i Vaša kompletna adresa) ili nas pozovite na mob. 064/26-26-497
  2. Proveravamo dostupnost slike i šaljemo Vam račun za plaćanje
  3. Ako uplatite na naš račun sliku unapred mi plaćamo poštarinu (koja može biti i preko 1000 ili 1500 din zavisno od težine i vrednosti slike)
  4. Čim prođe uplata, sliku lepo pakujemo (stiropor+karton) sa sertifikatom i šaljemo na Vašu adresu i kurir je za 24h na Vašem pragu sa slikom
  5. Prosto, brzo i jednostavno! Kupujte iz fotelje!
  6. Naši kupci postaju stalni i redovno kupuju umetnine kod nas uz povoljnosti i popuste!!!
  7. Skuplje i vrednije slike lično isporučujemo na Vašu adresu!!!

Dragan Petrović Pavle je rođen je 1962. god. u Kosovskoj Mitrovici, Srbija. Diplomirao je na Fakultetu Likovnih Umetnosti u Beogradu, posle čega je proveo neko vreme radeći u Francuskoj i na Kipru. Član je ULUS udruženja od 1989. godine, sa svojim radovima je učestvovao na nekolicini grupnih izložbi u Srbiji. Ljubitelji slikarstva su do sada sigurno imali priliku da se nađu pred nekom od slika Dragana Petrovića, i uživaju u lepoti i neobičnosti njegovih egzotičnih životinja, mrtvih priroda i prikaza balerina.

Kada slika životinje, slikar to radi uverljivo, realistično crtajući svaki detalj. Prikazujući životinju, on u stvari slika njen “portret”, bistu, najčešće ne radeći celu figuru. Na pozadini slike iza glave lava, tigra ili konja, samo je blago naznačen izgled ambijenta iz kojeg životinja potiče. Drveće, šuma, savana ili neko polje, tu su samo da bi se istakla lepota i živopisnost lika životinje u prvom planu. Na ovim radovima slika često bude proširena i na unutrašnji ram, uz dodatak interesantnih simbola, tako da i sam ram postaje deo umetničkog rada.

Druga veoma česta tema kojom se Dragan Petrović bavi je mrtva priroda koju radi kao pravi naslednik starih majstora. Slika ih sa ljubavlju i pažljivim izborom predmeta, gde svaki od njih moze biti tema posebne slike. Iz duboke senke pomaljaju se prelepe porcelanske posude ručno dekorisane, stari bakarni kotlići iz kuhinja naših baka, intersantne draperije i vezeni stoljnaci, razno voće, cvetovi ruža itd.

Balet je takođe česta inspiracija ovog slikara. To su slike balerina, mladih devojaka, u trenucima predaha izmedju napornih časova vezbi. Na zamišljenim i odsutnim licima, nežnih crta, ogleda se preispitivanje i zabrinutost da li će uspeti da izvedu neki novi korak ili koreografiju. Same ili sa drugim balerinama proveravaju svoje pokrete ispred ogromnih ogledala, beskonačno ponavljajući svaku vežbu.

Boje Dragana Petrovića su u rasponu od žuto-zlataste i crvene do smeđih tonova, uz samo mestimičnu uptrebu plave i zelene boje, više kao akcenat na nekim detaljima.Veoma je naglašen kontrast između tamnih i svetlih površina, tako da se figure na slici delimično nalaze u tami, a drugim delom na svetlosti. Pored bojenih površina, ponegde ima i četkom iscrtanih linija, kojima slikar preciznije definise formu svojih figura. Na radovima ovog umetnika prepoznajemo stare teme likovne umetnosti, ali modernog izgleda i obogaćene njegovim ličnim pečatom.

O nama

Poslovno ime - Darko Lazić PR Trgovina PRODAJA SLIKA LAZIĆ Smederevo Poslovno sedište - Kosovska 9/7, 11300 Smederevo, Srbija Matični broj - 64492098 PIB - 109881364 Pretežna delatnost - 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta Tel - 064/26-26-497

Politika sajta

Postovani posetioci našeg sajta od 31.01.2017. i zvanično postojimo kao preduzetnička Trgovina Prodaja Slika Lazić, Smederevo!!! Poslovno ime - Darko Lazić PR Trgovina PRODAJA SLIKA LAZIĆ Smederevo Poslovno sedište - Kosovska 9/7, 11300 Smederevo, Srbija Matični broj - 64492098 PIB - 109881364 Pretežna delatnost - 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta Tel - 064/26-26-497 Poštovani, posetioci sajta ProdajaSlika.info , sada smo i zvanično sa Vama! Garantujemo autentičnost i originalnost svih umetničkih slika, uz koje dobijate račun i sertifikat autentičnosti! Kontaktirajte nas telefonom ili mejlom da proverite dostupnost slike koja Vas interesuje, novac uplaćujete isključivo u dinarima na račun naše firme ili plaćate kuriru PostExpresa sliku pouzećem, kako god želite! Sliku lepo pakujemo u sendvič stiropora i kartona i šaljemo expresnom službom POST EXPRESOM na Vašu adresu koju navedete (ISKLJUČIVO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE)! Slika Vam stiže u roku od 24 h ako je poručite radnog dana do 12 h! KUPUJTE IZ SVOJE FOTELJE I UŽIVAJTE!!!